De eerste webmailservice die in 1996 werd opgericht, later omgedoopt tot outlook.com, is beschikbaar in 36 talen. Het volgt de metro-ontwerptaal inclusief onbeperkte opslagcapaciteit, beheer van contacten, Ajax, OneDrive, Office online en skype. Het werd geleidelijk populair in verschillende markten met wereldwijd dertig miljoen gebruikers. Verder maakten ze verbinding met het Microsoft-authenticatieplan, paspoort, instant messaging, sociale netwerken, MSN Messenger en MSN Spaces. Het heeft tenslotte nog steeds problemen met het gebruik van Windows Live Hotmail in Windows Mail om berichten te verzenden en ontvangen. Het is eenvoudig uit te voeren, maar als je hulp nodig hebt, kun je Hotmail Support benaderen.

Kijk naar de paar stappen die worden gegeven voor uw werk:

 1. Kies de opties van een tool in het accountgedeelte.
 2. Tik op toevoegen en zorg ervoor dat e-mail is gemarkeerd om door te gaan.
 3. Geef ook uw volledige naam op onder het vak met weergavenaam en adres in de adresbalk.
 4. Selecteer POP3 bij het type server voor inkomende e-mail en schrijf daarin pop3.live.com.
 5. Typ Smtp.live.com in het proces Uitgaand en zorg ervoor dat de beveiliging hiervoor moet worden getest.
 6. Schrijf uw volledige locatie van Windows Live onder de gebruikersnaam.
 7. Vervolgens moet een geldig wachtwoord worden ingevoerd en zorg ervoor dat ‘download mijn e-mail niet’ is aangevinkt.
 8. Pop3.live.com-account moet worden verduisterd.
 9. Tik op eigenschappen, ga naar geavanceerde optie om te controleren of de server die bescherming nodig heeft SSL is aangevinkt onder zowel uitgaand als inkomend.
 10. Voer nu 587 in bij de uiterlijke verwerking en 995 in de inkomende handel.
 11. Alles is klaar, klik op ‘OK’ en sluit het.

De procedure is niet zo lang als u op de hoogte bent van of in contact bent met het technologische scenario. Het enige dat u hoeft te doen, is voorzichtig blijven tijdens het uitvoeren van dergelijke acties. Ook hierna loop je tegen een stootje aan, zoek dan hulp bij onze deskundige en ervaren professionals op bellen Hotmail telefoonnummer, die zeven dagen voor je klaar staan. Ze zullen u ten goede komen met de uiterste suggesties die nodig zijn voor de crisis waarin u vastzit.