Hotmail, voorheen bekend als Outlook door Microsoft, was rond het begin van de eenentwintigste eeuw een van de meest gebruikte e-mail-id-websites in de Verenigde Staten. In de miljoenen bedrijven die een database bijhouden, worden e-mails uitsluitend gebruikt voor spamdistributie. Let op spam van onbekende afzenders tijdens het configureren van uw Hotmail-spamfilters. U kunt zelfs proberen om de klantenservice van Hotmail te bellen of een e-mail naar Hotmail is noodzakelijk.

Proces van de Spam Setup in Hotmail:-

• Gebruik uw Hotmail-inloggegevens om toegang te krijgen tot de instellingen voor ongewenste e-mail wanneer u bent aangemeld bij de Outlook.com-desktopeditie van de website. Microsoft stelt dat u toegang hebt tot elke e-mailinstelling door op het “tandwielsymbool” bovenaan uw scherm te klikken en vervolgens “Alle Outlook-opties weergeven” te selecteren. Om die mogelijkheden te bekijken, klikt u op het tabblad “Ongewenste e-mail”.

• Wanneer de spamfilter is ingeschakeld, kan deze niet worden uitgeschakeld. In plaats daarvan adviseert Microsoft dat u de eerste twee secties van de prullenbakfilterinstellingen gebruikt om aan te geven of u individuele afzenders wilt toevoegen aan een zwarte lijst of een veilige lijst. Door op de knop “Toevoegen” onder de lijsttitel te klikken en vervolgens op de “Enter”-toets te drukken, kan het e-mailadres of de domeinnaam van de afzender worden toegevoegd aan een van deze lijsten. Naarmate de lijst wordt bijgewerkt, ziet u pictogrammen om een ​​item te bewerken of te verwijderen. Onderaan de pagina met instellingen voor ongewenste e-mail worden twee extra opties aangeboden om uw Hotmail-inbox te behouden. E-mails van personen op uw “veilige lijst” kunnen in eerste instantie worden vertrouwd. Als u liever geen links, bijlagen of foto’s ontvangt in berichten van personen die u niet vertrouwt, kunt u uw browser configureren om dit te voorkomen.

Hoe we de instellingen van de Hotmail kunnen wijzigen: –

Wanneer een Hotmail-prullenbak voor een bepaalde afzender niet goed werkt, kunt u het probleem via het berichtenpaneel oplossen. Bovendien hebt u een aantal andere opties om met deze waarschuwingen om te gaan. Volgens Microsoft, wanneer u een e-mail opent in uw normale inbox, werkbalk toont een “Junk”-menu met drie opties. Als u een bericht als phishing-poging wilt melden, selecteert u in de vervolgkeuzelijst ‘Phishing’, ‘Blokkeren’ of ‘Ongewenste e-mail’.

Als u problemen ondervindt met de spamfiltering van Hotmail, navigeert u naar uw e-mailmap met prullenbak. Berichten die geen spam zijn, moeten in uw inbox worden afgeleverd door op de knop “Geen prullenbak” op de werkbalk te klikken en vervolgens de afzender toe te voegen aan de “Afzender toevoegen naar veilige lijst” van de instellingen voor ongewenste e-mail van Outlook.com. Klik op de knop “Blokkeren” op de werkbalk om de afzender te blokkeren als u denkt dat de communicatie spam is. Er zijn geen verdere problemen.

Conclusie: -Het maken van spamfilters voor ondersteuning van Hotmail-accounts kan snel en eenvoudig worden gedaan door deze blog te lezen. Loop de laatste blogs niet mis door niet vaak terug te komen en Contact Hotmail Nummer is niet veel nodig.