We leven in een wereld waar alles slechts één klik verwijderd is. Nu kunnen we krijgen wat we willen zonder tijd te verspillen, want met behulp van internet is alles mogelijk. Neem alles van deze huidige wereld en je zult ontdekken dat het iets heeft dat min of meer met internet te maken heeft. Een van die dingen, die in deze blog is besproken, is de Hotmail. Het is een mailingsite die wordt aangeboden door Microsoft. Hoewel het begon in 1996, werd het pas in het afgelopen decennium populair toen het enkele van zijn meest opwindende functies lanceerde. Voor die tijd was het gewoon een gewone mailingsite die enkele basis e-mailfaciliteiten bood, maar tegenwoordig kunt u uw ID naar eigen keuze personaliseren.

Niet alleen de functies, de toegankelijkheid is ook erg verleidelijk, de gebruikersinterface die je bij de applicatie krijgt, is absoluut uniek maar gemakkelijk te gebruiken. En natuurlijk zijn de functies die het vervult ook buitengewoon. In de volgende paragraaf heeft Hotmail Klantenservice Nederland het probleem besproken van het koppelen van uw Gmail-account aan dit ID.

Voer deze eenvoudige stappen uit om uw IMAP- en POP-instellingen in te stellen in overeenstemming met de koppelingsfaciliteit:

  1. Ga eerst naar uw Gmail-account door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.
  2. Druk nu op het tandwielpictogram dat de instelknop weergeeft.
  3. Selecteer in het instellingenvenster de optie “doorsturen en POP/IMAP”.
  4. Laat uw ID een kopie van uw e-mail verzenden of doorsturen naar het volgende ingevoerde e-mailaccount.
  5. Vul het e-mailadres in waar u deze doorgestuurde post wilt ontvangen.
  6. Sla uw keuzes op door op de knop Opslaan te klikken.
  7. Selecteer nu op de Hotmail-gebruikerspagina de kolom met meer opties in het vervolgkeuzemenu.
  8. Typ je Gmail-adres in op het volgende scherm en laat de huidige e-mail daar e-mailberichten van ontvangen.

U bent hier klaar met uw wijzigingen. U kunt contact opnemen met Hotmail telefoonnummer om extra hulp te krijgen. Dit ondersteuningsteam zorgt ervoor dat uw probleem wordt opgelost zonder tijd te verspillen. Bel gewoon en vraag om ondersteuning.