Heb je hulp nodig bij het instellen van een vakantieantwoord in je Hotmail-account? Dan zou je blij zijn te weten dat je zeker de perfecte plek hebt gevonden. En als u ook andere Hotmail-vragen heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Hotmail klantenservice nummer Nederland. Dan voorziet het efficiënte team u meteen van de nodige oplossingen.

De volgende stappen zijn bedoeld om een ​​vakantieantwoord in te stellen in uw Windows Live Hotmail-account:

  • Ten eerste moet u ‘Opties > Meer opties’ selecteren in de Windows Live Hotmail-werkbalk.
  • En dan moet je de link ‘Geautomatiseerde vakantie-antwoorden verzenden’ volgen die zich direct onder de optie ‘Je account beheren’ bevindt.
  • En nu moet je ervoor zorgen dat ‘Verstuur vakantieantwoorden naar mensen die mij e-mailen’ is geselecteerd.
  • Daarna moet u uw gewenste afwezigheidsbericht typen onder ‘Voer het bericht in dat u wilt verzenden terwijl u weg bent’.
  • Als u nu regelmatig e-mail ontvangt van mensen die nog niet in uw Windows Live Hotmail-adresboek staan, moet u ervoor zorgen dat de optie ‘Alleen antwoorden op uw contacten’ niet is aangevinkt.
  • Eindelijk, je hoeft alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken als je klaar bent.
  • Na bovenstaande stappen beantwoordt Windows Live Hotmail alle inkomende e-mails (of alleen van de mensen die al in je adresboek staan) maar ook eens in de 4 dagen voor elk contact.

Als u nu ook wilt weten hoe u de Windows Live Hotmail Auto-Responder uitschakelt, hoeft u slechts een paar stappen te doorlopen; om het automatische antwoord bij terugkomst uit te schakelen, moet u de bovenstaande stappen volgen, maar u moet ervoor zorgen dat de optie ‘Geen vakantieantwoorden verzenden’ is geselecteerd.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de stappen, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde gemakkelijk te openen. Maar als u een probleem tegenkomt, kunt u contact opnemen met het Hotmail telefoonnummer. De monteurs staan ​​dan binnen de kortste keren voor u klaar om u verder te begeleiden.