Heb je goede begeleiding nodig bij de juiste stappen om een ​​Hotmail-account aan te maken? Als dat zo is, moet je weten dat je absoluut de juiste keuze hebt gemaakt, omdat je de perfecte blog hebt bereikt. En als u ook andere Hotmail-vragen heeft, kunt u het Hotmail-klantenservicenummer bellen. Dan zal het meest geschikte team beschikbaar zijn om u te helpen met het nodige.

Volg de genoemde stappen dienovereenkomstig om een ​​Hotmail-account aan te maken met behulp van de computer:

 Eerst moet je in een webbrowser naar de Hotmail-website gaan, en dan kom je op de Outlook-website. En wanneer u een Outlook-account aanmaakt, heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe e-mailadres te laten eindigen op de domeinnaam ‘@hotmail.com’.
 Vervolgens moet u op de knop ‘Gratis account maken’ klikken; de blauwe knop staat aan de rechterkant van de pagina en de link staat rechtsboven op de pagina.
 U moet nu uw nieuwe Hotmail-e-mailadres aanmaken en op de knop ‘Volgende’ klikken.
 En dan moet u ook uw wachtwoord maken door het in de gegeven velden te typen.
 Hierna moet u het beleid van Microsoft doornemen en vervolgens op ‘Volgende’ klikken. Door nu op ‘Volgende’ te klikken, gaat u akkoord met de Serviceovereenkomst van Microsoft en ook met de privacy- en cookiesverklaring. U dient een van deze documenten te lezen door net voordat u verdergaat op de bijbehorende link te klikken.
 U dient ook uw volledige naam in de daarvoor bestemde velden in te vullen en nogmaals op ‘Volgende’ te klikken.
 Vervolgens moet u uw geboortedatum invoeren en op de knop ‘Volgende’ klikken.
 Nu moet je bewijzen dat je geen robot bent. Mogelijk wordt u gevraagd een puzzel op te lossen of op een knop te klikken om Microsoft ervan te verzekeren dat u geen robot bent.
 Ten slotte hoeft u alleen nog maar te kiezen of u ingelogd wilt blijven; als u nu een computer gebruikt die alleen u gebruikt, moet u ‘Ja’ kiezen. Maar kiezen voor ‘Nee’ is de beste en veiligste optie.

U zou nu helemaal klaar moeten zijn met het gegeven proces en het zou goed moeten zijn om uw account te gaan gebruiken. Als u echter problemen ondervindt, kunt u contact Hotmail servicenummer. De ijverige technici zijn te allen tijde beschikbaar om u verder te begeleiden.