Ondanks een aantal email platforms is Hotmail de meest gewilde e-mailservice die over de hele wereld wordt gebruikt. Er zijn miljoenen gebruikers die deze email service gebruiken voor zowel hun reguliere zakelijke communicatie als voor persoonlijke. Soms kunt u problemen ondervinden met internetcache of beveiligingsinstellingen die u geen toegang geven tot uw mailbox. Dus we zijn hier vandaag met een oplossing die u zal helpen dit probleem gemakkelijk op te lossen.

Als je wilt, kun je ook contact opnemen met het Hotmail ondersteuningsteam om direct hulp van experts te krijgen. Om dit probleem op te lossen, verzoeken we u om uw webbrowser te openen en moet u de cache en cookies wissen als u niet alles wilt verwijderen, u kunt de geselecteerde bestanden verwijderen. Als u alles verwijdert, is het beter om dit probleem op te lossen. U kunt dit probleem ook oplossen door uw beveiligingsinstellingen van uw e-mailaccount te wijzigen.

Te volgen stappen om een ​​wijziging aan te brengen in de beveiligingsinstellingen:

Zet eerst uw pc aan en controleer of deze is verbonden met internet en open vervolgens uw webbrowser.

Zodra u uw webbrowser start, gaat u naar “Internetopties”.

En open vervolgens een “Geavanceerd venster” dat u een optie geeft om wijzigingen aan te brengen in het beveiligingsgedeelte.

Nu moet u op “Start” klikken om de volgende fase te bereiken.

Voer uit en voer vervolgens regsvr32 softpub.dll in en klik vervolgens op de knop “Oké” om door te gaan met het proces.

Start nu uw browser opnieuw en open uw Hotmail account.

Er is een derde manier om dit probleem op te lossen door uw datum en tijd op uw pc vast te stellen. Het klinkt vreemd, maar deze methode wordt door een aantal gebruikers gevolgd, omdat de server voor enige verwarring kan zorgen wanneer de datum en tijd van uw email account niet correct zijn. Dubbelklik gewoon op de klok van uw computer en stel de juiste tijd in om dit probleem op te lossen.

Een van de aanbevolen manieren om een ​​veilige oplossing te krijgen om dit probleem op te lossen, is door contact op te nemen met het Hotmail Bellen Telefoonnummer Nedderland. U krijgt een volledige uitleg over uw probleem en experts lossen het probleem snel op.