Gebruik je Hotmail! veel? Zo ja, en elke keer dat u een browser opent, zoekt u naar Hotmail! Page dan is hier een methode beschreven zodat wanneer je de browser opent de Hotmail automatisch opent. Dit kan worden gedaan door het in te stellen als uw startpagina

Hier is hoe dit kan worden gedaan:

op chroom

 1. Open de Chrome-browser, zorg ervoor dat u verbonden bent met internet en klik op de menuknop.
 2. Selecteer Instellingen in het vervolgkeuzemenu. Hierdoor wordt een nieuw venster met Chrome-instellingen geopend.
 3. Zoek het vak “Toon Home-knop” onder het gedeelte Uiterlijk. Het huis wordt weergegeven aan de linkerkant van de adresbalk.
 4. Ga naar de link “Wijzigen” die onder het vak verschijnt. Hiermee kunt u de pagina instellen die wordt geopend wanneer u de Home-knop selecteert.
 5. Klik nu op Deze pagina openen en voer de Hotmail! scherm waarop u wilt starten. Typ het adres voor deze website dat u als uw startpagina wilt instellen.
 6. Zodra dit is gebeurd, klikt u op “Open een specifieke pagina” of op een reeks pagina’s in het gedeelte Bij opstarten.
 7. Klik daarna op de link “Pagina’s instellen”.
 8. Ga naar de Hotmail! pagina die u wilt laden wanneer Chrome start.

  Aangezien u het proces van het instellen van een startpagina in Google Chrome hebt geleerd, kunt u dit op dezelfde manier doen in Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Edge, Safari en elke andere webbrowser. Er zullen slechts kleine wijzigingen zijn tijdens het uitvoeren van deze methode, deze wijzigingen kunt u weten zodra u dit praktisch in elke andere browser doet.

  Neem voor meer hulp contact met ons op via het Bellen Hotmail Helpdesk Nederland. We bieden een uitstekende oplossing om het probleem met uw account en de browser op te lossen. We hebben gecertificeerde technici die 24/7 beschikbaar zijn voor uw tevredenheid. Klanten hebben ook andere opties om onze professionals met elkaar in contact te brengen, zoals livechat en e-mail. Kies een methode om ons te bereiken, we zullen u spoedig antwoorden.