Tegenwoordig is Microsoft Hotmail niet alleen een e-mailservice; het bevat een hele kennis op zich.
Of u nu Office-documenten moet verzenden, delen en wijzigen, gecomponeerd wilt blijven met Outlook en elektronische communicatie op één plek wilt brengen, of zelfs foto’s tot 10 GB wilt delen (met behulp van Sky Drive), u kunt het allemaal en op een moeiteloze manier.

Het heeft zijn capaciteitslimiet uitgebreid van 2 GB naar onbeperkt in de meest recente versie zonder een uitvoering te stoppen. Geef meer door aan de Hotmail-ID door deze te koppelen aan informele associatie; importeer uw Facebook-e-mailadressen en geef accounts en mappen door aan dierbaren.

Daarom loopt Hotmail over van componenten en hoogstwaarschijnlijk de verantwoordelijkheden vanwege het ontwikkelen van verlangen. Ongetwijfeld zou een groot deel van jullie hun e-mailaccount verplaatsen, en duizenden hebben dit effectief voltooid.

Als klant kunnen er een paar problemen zijn met uw account. Het kan kort worden geblokkeerd; problemen met het verzenden/ontvangen van e-mails, het overbrengen van foto’s en problemen met de documentverbinding, aanmeldingsproblemen, beveiligingsproblemen en nog veel meer. Soms ontwikkelt het zich tot een aanzienlijk probleem wanneer het is gehackt, omdat het kan worden gebruikt om spamberichten te verzenden, behalve om uw eigen gegevens te herstellen.

Hotmail Klantenservice Nederland kan beweerd worden uw Hotmail-account in te stellen en te configureren met Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express. Specialisten kunnen op dezelfde manier helpen bij het synchroniseren van het account met draagbare geavanceerde mobiele telefoongadgets; dit ondersteuningsniveau verschilt echter over Android, Windows Phone, iPhone, enzovoort.

Door enkele echte e-mailpraktijken te volgen, kunt u wegblijven van voortdurende accountgerelateerde problemen. Stuur geen berichten naar twijfelachtige ontvangers, houd een strategische afstand tot massamailing aangezien het als spam kan worden beschouwd, en controleer alle contacten in uw contactenboek om er zeker van te zijn dat uw account nog actief is, enz.

Leveringsgerelateerde problemen kunnen zich ook voordoen wanneer uw beveiligingsprogrammering niet naar behoren werkt. Als u tegen infectieprogrammering op uw firewall of SMTP-server draait, controleer dan de instelling “Web Email Auto-Protect” of “Web Email Protection”. Als u het uitschakelt, kan dit probleem worden opgelost.