Hotmail is een van ‘s werelds oudste systemen voor het uitwisselen van informatie via e-mail. Hotmail-accounts worden vaak beschouwd als een van de meest gebruiksvriendelijke en veilige methoden om met iedereen te communiceren. Iedereen, waar ook ter wereld, kan onmiddellijk een Hotmail-account registreren door enkele persoonlijke basisgegevens te verstrekken. Wanneer u een Hotmail-account registreert, wordt persoonlijke informatie zoals uw geboortedatum, land en taal in uw account opgeslagen om ervoor te zorgen dat u de meest relevante inhoud ontvangt. U kunt de informatie die is opgeslagen in uw Hotmail-account vervolgens wijzigen door de stappen te volgen die in dit bericht van Hotmail Klantenservice worden beschreven. Volg gewoon de onderstaande stappen om uw geboortedatum, land van herkomst, taal en geslacht snel bij te werken.

Stappen toevoegen Snel Hotmail-accountgegevens bewerken

 1. Start uw favoriete webbrowser, ga naar www.hotmail.com en klik op de knop AANMELDEN bovenaan om toegang te krijgen tot uw Hotmail-account.
 2. Klik in de rechterbovenhoek van uw scherm op het pictogram met uw initialen.
 3. Klik nu op de link BEKIJK PROFIEL in het vervolgkeuzemenu.
 4. U wordt doorverwezen naar de UW INFO-pagina van de Microsoft-website; scroll naar beneden en zorg ervoor dat het tabblad PROFIEL is geselecteerd.
 5. Klik vervolgens op de link GEBOORTEDATUM BEWERKEN die naast uw huidige geboortedatum wordt weergegeven.
 6. Voer desgevraagd het wachtwoord voor uw Hotmail-account in.
 7. Beweeg nu met uw muis over het veld Geboortedatum en voer de juiste informatie in.
 8. Om uw geslacht te wijzigen of te selecteren, navigeert u naar het veld onder GESLACHT en maakt u de juiste selectie.
 9. Selecteer vervolgens uw LAND en STAAT in de vervolgkeuzemenu’s.
  Bovendien kunt u de juiste TIJDZONE voor uw locatie selecteren door op het vak onder Tijdzone te klikken.
 10. Wanneer u klaar bent met het aanbrengen van de nodige wijzigingen, klikt u op OPSLAAN om terug te keren naar het profielgedeelte.

Er zijn momenten waarop gebruikers van Hotmail-accounts problemen kunnen ondervinden bij het gebruik van of toegang tot hun accounts; als u zich in deze situatie bevindt, bel dan ons Hotmail Telefoonnummer. Ons Hotmail-ondersteuningsteam is toegewijd om uw problemen snel en efficiƫnt op te lossen door de beste oplossingen te bieden.