Nog erger zou zijn als je e-mails uit onwetendheid wist om te ontdekken dat ze van cruciaal belang waren. Maar wees niet gealarmeerd. Hoe u Verwijderde e-mails in Hotmail kunt herstellen van verwijderde items wordt uitgelegd op deze website.

Na het lezen van dit artikel is het niet moeilijk om verwijderde e-mails van Hotmail te herstellen. In dit gedeelte leert u hoe u verwijderde Hotmail-e-mails uit de map Verwijderde items kunt herstellen en hoe u ze permanent kunt herstellen.

Verwijderde e-mails in Hotmail worden niet permanent verwijderd, maar ze worden verplaatst naar de map “Verwijderd” in plaats van permanent te worden verwijderd. Met deze methode kunt u eenvoudig gewiste Hotmail-e-mails herstellen.

Open Outlook en log in op uw Hotmail-account.

U kunt dit doen door met de rechtermuisknop op “Verwijderde items” te klikken en Rechtsklik te selecteren en verwijderde items herstellen zal verschijnen wanneer u erop klikt.

Selecteer de e-mails die u wilt herstellen van uw Gmail-account. De afgelopen 14 tot 30 dagen ziet u alle e-mails die u heeft verwijderd.

In het geval dat u geen e-mails in deze sectie ziet, zijn deze permanent verwijderd.

U kunt het zoekvak bovenaan de pagina gebruiken om naar specifieke e-mails te zoeken als er te veel verwijderde e-mails zijn.

“Herstellen” en “OK” zijn de volgende stappen. Als je klaar bent, zet Hotmail al je verwijderde e-mails terug in je inbox.

Hoe verwijderde e-mails permanent van Hotmail te herstellen?

Als de verwijderde e-mails niet in de map Prullenbak of Verwijderde items staan, heb je ze waarschijnlijk permanent verwijderd. Is het mogelijk om Hotmail-e-mails te herstellen die volledig zijn verwijderd? Ja, er is een verschil. Als u Outlook op uw computer hebt geïnstalleerd en de Hotmail-e-mail eraan hebt toegevoegd, kunt u onomkeerbaar verwijderde Hotmail-e-mails ophalen door het bestand local.pstor.ost te herstellen.

Als je e-mails kwijtraakt of verwijdert, kan de EaseUS Email Recovery Wizard je helpen ze veilig terug te halen. Alsof dat nog niet genoeg was, is het ook goed in het repareren van Outlook-bestanden die beschadigd of beschadigd zijn.

Volgens meerdere gebruikers van Hotmail kun je vanwege technische problemen problemen ondervinden bij het herstellen van verwijderde e-mails. En deze problemen zijn verwarrend van aard. Daarom is het verstandig om contact op te nemen met de klantenservice van Hotmail en Hotmail bellen kan u helpen met de benodigde technische ondersteuning.

Conclusie:- We zijn van mening dat u na het lezen van deze blog zult begrijpen hoe u gemakkelijk verwijderde e-mails in een Hotmail-account kunt herstellen.