Hotmail ontbreekt niet om de beste e-mailservice te bieden. In feite trekt het de mensen aan omdat ze de gebruikers de beste en nuttige functies bieden. Gebruikers hebben alleen een internetverbinding nodig en dan mogen ze overal ter wereld berichten ontvangen. Het is de veiligste en snelste e-mailservice voor zijn klanten. Een persoon heeft hierdoor toegang tot zijn sociale account zoals Facebook en kan ook contact bijwerken, maar voordat u dit allemaal doet, moet u uw taal instellen waarin deze e-mailservice moet worden gebruikt. Als de taal per ongeluk wordt gewijzigd in een andere taal, volg dan de gegeven stappen om dit probleem op te lossen.

1. Verbind uw systeem met internet en open een zoekmachine om de homepage van Hotmail te bezoeken.

2. Nu moet u inloggen op uw account door de e-mail-ID en het hoofdlettergevoelige wachtwoord in de vereiste velden in te vullen.

3. Klik op Aanmelden en navigeer naar het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm.

4. Selecteer Opties om de Mail-instellingen te openen en ga nu naar het tabblad Algemeen.

5. Zoek de optie Regio en tijdzone op de huidige pagina waar u de instelling krijgt om de taal te wijzigen.

Of selecteer de optie Hotmail aanpassen en selecteer vervolgens Taal.

6. Als u dit doet, wordt het scherm Taal weergegeven en verschijnt er een lijst met ondersteunde talen.

7. Selecteer Engels in de lijst en scrol omlaag op het scherm om de onderkant van de pagina te bereiken en klik op de knop ‘Opslaan’ om deze wijzigingen toe te passen.

8. Keer terug naar het Hotmail-optiesscherm en controleer of de nieuwe taal nu wordt gebruikt!

Dat is alles wat een gebruiker hoeft te doen om dit probleem op te lossen. De stappen werden goed uitgelegd in een paar woorden; hoop dat u geen problemen ondervindt bij het volgen van deze stappen. Als dat nog steeds het geval is, blijft u met enige twijfel of vraag zitten; pak je mobiele telefoon en Hotmail bellen Nummer om de gerelateerde problemen op te lossen. Onze technische professionals staan ​​dag en nacht voor u klaar om uw zaak op een effectieve manier af te handelen. Om van de gratis service van Hotmail-e-mail account te genieten, moet u ons zo snel mogelijk benaderen en elk probleem oplossen dat u ondervindt bij het openen van deze e-mailservice. Klanten krijgen de beste oplossing en betrouwbare diensten van ons team om hun gebruikers-ID te beheren.

Also:- hotmail Account herstellen