Heb je goede begeleiding nodig bij het instellen van filters voor inkomende mail in Hotmail? Nou, dan zou je blij zijn als je de perfecte site hebt bereikt. En als u ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde vragen, kunt u het Hotmail klantenservice nummer bellen. Dan geeft de ijverige expert je meteen de allerhoogste stappen.

Volg de onderstaande stappen om filters voor inkomende e-mail in Hotmail in te stellen:

 Eerst moet u naar Outlook gaan en vervolgens moet u inloggen op uw Live- of Hotmail-account.
 Nadat u dit hebt gedaan, moet u het tandwielpictogram Instellingen selecteren dat zich in de rechterbovenhoek van het venster bevindt en vervolgens moet u de optie ‘Bekijk alle Outlook-instellingen’ kiezen die u onderaan het paneel Instellingen zou moeten zien.
 Vervolgens moet u ‘Mail’ selecteren in het linkerdeelvenster en vervolgens de optie ‘Regels’ kiezen.
 U moet nu de knop ‘Nieuwe regel toevoegen’ selecteren.
 En nu moet je een naam voor de nieuwe regel invoeren, zoals de naam van de map waarin je de berichten wilt opslaan die aan de voorwaarden voldoen.
 Selecteer vervolgens in het gedeelte ‘Een voorwaarde toevoegen’ een voorwaarde, zoals ‘Adres ontvanger omvat’. Daarna vult u de gegevens in waarop u berichten zoals @hotmail.com wilt filteren.
 Nu moet u in de lijst ‘Een actie toevoegen’ de optie ‘Verplaatsen naar’ kiezen en de map selecteren waarin u de gefilterde berichten wilt opslaan.
 U moet nu het selectievakje ‘Stop met verwerken van meer regels’ selecteren. En dan moet u de knop ‘Opslaan’ kiezen om de regel te maken en ook uw e-mailberichten te filteren.

Als u e-mail automatisch uit de inbox wilt filteren, kunt u deze stappen volgen;

 U moet eerst met de rechtermuisknop op een relevante e-mail in uw berichtenlijst klikken en vervolgens ‘Regel maken’ selecteren.
 Kies vervolgens de map of maak een nieuwe map om alle berichten van die afzender op te slaan.
 Ten slotte moet u OK selecteren en vervolgens opnieuw de OK-knop kiezen.

Je zou nu helemaal klaar moeten zijn met het bovenstaande proces en zou hetzelfde op elk moment moeten kunnen beheren. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Hotmail nummer. De technici zijn dan direct beschikbaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.