Wilt u uw Hotmail-handtekening instellen in Outlook Mail en bent u daarom op zoek naar goede begeleiding? En als dat zo is, dan wordt je in deze blog daar zeker in begeleid. Maar als u gerelateerde vragen heeft, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Hotmail klantenservice nummer. En je hebt binnen no-time de experts die je helpen, en ze zullen het betreffende probleem zeker oplossen.

De volgende stappen zijn om uw Hotmail-handtekening in Outlook te maken; volg de instructies:

  • U moet zich allereerst aanmelden bij Outlook.com.
  • Hierna moet u naar het tandwielpictogram Instellingen gaan en vervolgens de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ selecteren.
  • Vervolgens moet u in het dialoogvenster ‘Instellingen’ de optie ‘Mail’ selecteren.
  • En dan moet je de optie ‘Opstellen en beantwoorden’ selecteren.
  • Nu moet u in het tekstvak ‘E-mailhandtekening’ uw handtekening invoeren.

Opmerking: als u wilt, kunt u de opmaakhulpmiddelen gebruiken om het uiterlijk van de tekst te wijzigen, aanhalingstekens op te maken, afbeeldingen toe te voegen en ook hyperlinks in te voegen.

  • Daarna moet je het selectievakje ‘Mijn handtekening automatisch opnemen in de nieuwe berichten die ik opstel’ selecteren.
  • En als u uw handtekening wilt opnemen in antwoorden en doorgestuurde berichten, moet u het selectievakje ‘Mijn handtekening automatisch opnemen in berichten die ik doorstuur of beantwoord’ aanvinken.
  • Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren als je klaar bent. En nu zal uw e-mailhandtekening uw berichten vergezellen.

Opmerking: Outlook neemt echter automatisch uw handtekening op wanneer u een bericht opstelt. En als u uw e-mailhandtekening niet aan een bericht wilt toevoegen, hoeft u het alleen maar als gewone tekst te verwijderen.

Zodra u de bovenstaande stappen hebt doorlopen, zou u helemaal goed moeten zijn om met uw werk te beginnen. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact opnemen met Hotmail Telefoonnummer. Waarna de technici u zullen bijstaan ​​met het nodige.