Wil je leren hoe je je Hotmail-account instelt met MacOS? Dan kun je dat hier toch zeker doen? Als u echter hulp nodig heeft bij andere Hotmail-problemen, kunt u direct Contact opnemen met Hotmail Telefoonnummer, wanneer u maar wilt. En het team zal u de meest relevante oplossingen bieden, binnen de kortst mogelijke tijd.

  • U zou moeten beginnen met een klik op het ‘Mail’-pictogram dat zich in het Dock van uw Mac bevindt.
  • En dan moet je in het menu ‘Mail’ de optie ‘Account toevoegen’ selecteren.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Andere e-mailaccount’ selecteren die u ziet op het scherm dat wordt geopend, en vervolgens moet u op de knop ‘Doorgaan’ klikken. En nu, afhankelijk van de versie van uw MacOS, moet u misschien de optie ‘Mail Account’ selecteren in het volgende weergegeven scherm.
  • Nu moet u uw naam, Hotmail-e-mailadres en wachtwoord invoeren in de daarvoor bestemde velden en vervolgens de knop ‘Aanmelden’ selecteren.
  • U moet nu ‘Mail and Notes’ aangevinkt laten in de lijst met beschikbare services. En dan moet je op de knop ‘Gereed’ klikken.
  • Nu moet je in de zijbalk ‘Mailbox’ kijken die zich links van het venster ‘Mail’ bevindt. U moet de ‘Inbox’ openen als deze is gesloten door op de pijl ernaast te klikken om de beschikbare ‘Mailboxen’ te zien.
  • U moet ook op de nieuwe Hotmail-mailbox klikken om toegang te krijgen tot uw Hotmail-account in Mail. En als het een nieuw account is, ontvangt u een welkomstmail. En als het een ouder account is, geeft het nummer naast Hotmail in de lijst Mailboxen het aantal e-mails aan dat zich in de inbox bevindt.

Nadat je de hierboven gegeven stappen hebt voltooid, zou je goed moeten zijn om aan de slag te gaan met je Hotmail die soepel werkt op MacOS. Maar als u problemen ondervindt, moet u direct Hotmail Klantenservice Nummer bellen. De technici zullen dan aanwezig zijn om de betreffende problemen op te lossen.