Probeert u een afbeelding inline in uw Hotmail-e-mail in te voegen, maar om de een of andere reden lukt dit niet? Nou, dan zou je blij moeten zijn dat je zeker de perfecte blog hebt bereikt. En hier wordt u binnen de kortste keren geholpen met de meest geschikte oplossingen. Maar als u ook andere problemen heeft, kunt u altijd het Hotmail klantenservice nummer bellen wanneer u maar wilt. En dan zullen de ijverige experts er zijn om u te helpen met het nodige.

Volg de genoemde stappen volgens de instructies om een ​​afbeelding inline in uw Hotmail-e-mail in te voegen:

  • Het eerste dat u moet doen, is Outlook openen.
  • Daarna moet u een nieuw bericht maken of een bestaand bericht beantwoorden door uw Hotmail-e-mailadres in de gegeven velden te gebruiken.
  • Vervolgens moet u de cursor in het gebied van het bericht plaatsen waar u de inline-afbeelding wilt laten verschijnen.
  • En dan moet je naar de mini-werkbalk gaan die onderaan het berichtveld staat en dan moet je op het pictogram klikken met de tekst ‘Afbeeldingen inline invoegen’.
  • U moet nu naar de afbeelding navigeren die u wilt invoegen en vervolgens de knop ‘Openen’ selecteren.
  • Daarna, wanneer de afbeelding in het berichtveld verschijnt, kunt u doorgaan en het formaat wijzigen. Het enige dat u hoeft te doen, is met de rechtermuisknop over de afbeelding te bewegen en vervolgens de optie ‘Grootte’ te selecteren. Daarna moet u een van deze opties kiezen: Best passend of Origineel.
  • U moet nu uw e-mailbericht afronden en vervolgens op de knop ‘Verzenden’ klikken.
  • Eindelijk wordt de e-mail nu verzonden vanaf uw Hotmail-e-mailadres. Voortaan kunnen eventuele antwoorden ook op uw Outlook-account worden gelezen.

Nadat u klaar bent met de bovenstaande procedure, zou het allemaal goed moeten zijn om de volgende keer helemaal alleen toegang te krijgen. En als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar Contact Hotmail Telefoonnummer. En de technici zullen u onmiddellijk begeleiden met verdere betrouwbare oplossingen.