Hotmail is een toonaangevende elektronische email service provider die over de hele wereld bekend is en wordt gebruikt. Een aantal personen gebruikt deze service voor dagelijkse activiteiten, zoals het verzenden en ontvangen van emails van verschillende email contacten. Deze email service biedt ongelooflijke functies voor alle gebruikers en dat is een reden om regelmatig meer klanten te krijgen. Deze maildienst trekt nog steeds extra gebruikers van over de hele wereld.

Wanneer u in de war raakt met de toegankelijkheid van deze email service, kunt u hulp krijgen van het technische onder steuningsteam van Hotmail dat een constante straal van vertrouwen is en als een reddingslijn voor Hotmail werkt. De hulp die wordt geboden door de helpdesk van de klantenservice moedigt gebruikers aan door hen effectieve kwaliteitsfaciliteiten en geweldige oplossingen te bieden voor uw email gerelateerde problemen.

Hotmail biedt zijn gebruikers uitstekende functies om te proberen hun reguliere taken uit te voeren. Een van de meest uitstekende opties is dat u een email groep voor contact personen kunt maken of een lijst met adresboeken kunt maken. Via deze functie kan een gebruiker met één klik een email naar de hele groep sturen, wat u tijd bespaart. Men kan deze gegeven instructies volgen om een ​​groep op uw mailbox aan te maken.

Stappen:

Zet uw pc aan en open uw Hotmail mailbox.

Ga nu naar de rechterkant van je scherm, waar je een optie “Adresboek” vindt, klik er nu op.

Hier ziet u een vervolgkeuzelijst; daar moet je op “Contacten” klikken.

Nu moet je naar “Bestand” gaan en daar op “Nieuw item” klikken.

Kies nu “Selecteer invoertypepagina” een optie van “Nieuwe contactgroep”.

Nu kunt u deze map een naam geven en een optie “Contacten” in de lijst selecteren en vervolgens op de knop “Ok” klikken.

Selecteer nu het tabblad “Contactgroep”, ga vervolgens naar een optie “leden” en klik vervolgens op “Leden toevoegen” vanuit Hotmail-contacten of vanuit uw adresboek.

Klik daarna op de knop “Bestand en sluit” en u bent klaar met uw groep email contacten.

Als u nu een email naar een van uw vrienden of collega’s wilt sturen, kunt u dit doen door op het email adres in de lijst te klikken.

Voor meer informatie kunt u het nummer voor technische ondersteuning van Bellen Hotmail Helpdesk Nederland