Sociaal netwerk is tegenwoordig het primaire communicatiemiddel geworden, aangezien we op weg zijn naar technologie, hebben we een aantal services nodig, zoals een mailingservice waarmee we in contact kunnen blijven met onze dierbaren. De komst van e-mail heeft het veel gemakkelijker gemaakt om uw sociale relaties te onderhouden zonder uw focus op uw werk te verliezen.

Microsoft-account gaat niet alleen over e-mail, maar het is een geïntegreerde service van vele andere geweldige faciliteiten zoals Skype, Xbox en nog veel meer. Het biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om hun inbox veiliger te maken door beveiligingsinformatie aan hun account toe te voegen; het is een alternatief adres of telefoonnummer dat u aan uw e-mail toevoegt. Dus als u uw wachtwoord bent vergeten, wordt er een verificatiecode naar uw geregistreerde e-mailadres of telefoonnummer gestuurd, zodat u weer toegang krijgt tot uw inbox. Volg hiervoor onderstaande stappen of ga naar Hotmail klantenservice Nederland.

Toevoegen:

• Ga naar de pagina Beveiligingsbasis en meld u aan met uw Microsoft-account.
• Klik op Update info.
• Selecteer Beveiligingsinformatie toevoegen en volg de instructies op het scherm om uw telefoonnummer of e-mailadres in te voeren.
• U ontvangt een verificatiecode op dat nummer, voer die verificatiecode in en druk op Volgende. U kunt uw alternatieve methode in uw lijst zien verschijnen.

Vervangen:

• Ga naar de pagina Beveiligingsbasis en meld u aan met uw Microsoft-account.
• Mogelijk wordt u gevraagd de code in te voeren om door te gaan en hebt u geen toegang meer tot een van de alternatieve methoden. Klik op “Ik heb geen van deze” of “Ik kan mijn account niet verifiëren” in de vervolgkeuzelijst. Volg de instructies op het scherm om uw alternatieve toegangsmethode opnieuw in te stellen.
• Op de pagina Beveiligingsinstellingen staat uw optie onder Beveiligingsinfo helpt uw ​​account veilig te houden. Kies “Verwijderen” om het te verwijderen. Mogelijk wordt u gevraagd om een ​​nieuwe methode toe te voegen voordat u de oude kunt verwijderen.

Verwijderen:

• Ga naar de pagina Beveiligingsbasis en meld u aan met uw Microsoft-account.
• Klik op Update info.
• Mogelijk wordt u gevraagd een code in te voeren om door te gaan. Als je geen toegang hebt tot je alternatieve e-mailadres of telefoonnummer, kies dan “krijg een code op een andere manier”. Gebruik de vervolgkeuzelijst om beveiligingsinformatie te kiezen waartoe u toegang hebt, of kies “Ik heb geen van deze”.
• Uw beveiligingsoptie onder Microsoft-account. Kies ‘Verwijderen’ om het te verwijderen. Mogelijk wordt u gevraagd om een ​​nieuwe methode toe te voegen voordat u de oude kunt verwijderen.

De bovenstaande informatie is gedetailleerd genoeg om uw probleem op te lossen, maar u kunt ook telefonische hulp krijgen via Hotmail bellen telefoonnummer, een team van gekwalificeerde experts zal u helpen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke oplossing voor uw vraag krijgt.