Bent u op zoek naar betrouwbare oplossingen om uw Hotmail-e-mails door te sturen naar Gmail? Welnu, dan is dit precies de juiste plek voor u, want hier wordt u dienovereenkomstig geholpen met het nodige. Maar als u andere gerelateerde problemen heeft, kunt u gerust contact opnemen met het Hotmail Klantenservice Nummer. En het toegewijde team van experts zal u onmiddellijk absoluut nuttige oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met het doorsturen van Windows Live Hotmail-e-mails naar Gmail; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • Het eerste dat u moet doen, is inloggen op uw Outlook-account.
  • En daarna moet u op het tandwielpictogram ‘Instellingen’ bovenaan het scherm klikken. En dan onderaan het deelvenster ‘Instellingen’ moet u op de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ klikken om een ‚Äč‚Äčinstellingenvenster op volledig scherm te openen.
  • U moet nu de optie ‘Mail > Doorsturen’ selecteren in de linkernavigatievensters om de instelling voor het doorstuuradres weer te geven.
  • Eindelijk, eindelijk, moet je het vakje ‘Doorsturen inschakelen’ aanvinken en dan moet je ook je Gmail-adres typen in het daarvoor bestemde vak. En als u een kopie van het bericht in uw Outlook-account wilt bewaren, hoeft u alleen maar de optie ‘Een kopie van doorgestuurde berichten bewaren’ te selecteren. En als u deze instelling niet aangevinkt laat, zal Outlook deze omleiden zonder op te slaan.

OPMERKING: u moet ook weten dat u in plaats van doorsturen vanuit Outlook zelfs Outlook in Gmail kunt importeren met Gmailify. De Gmailify-tool ondersteunt het importeren van accounts en ook de functies voor verzenden als, dus op deze manier kunt u nog steeds reageren op Outlook-e-mails als uw e-mailadres vanuit de interface van Gmail.

Wanneer u klaar bent met de hierboven gegeven procedure, zou u hetzelfde zelf moeten kunnen doen. En mocht je enige vorm van storing tegenkomen dan dien je te bellen Hotmail telefoonnummer. Dan begeleiden de goed opgeleide technici u meteen met de benodigde oplossingen.