Hotmail is een van de efficiënte platforms voor e-mailuitwisseling, die de barrières door afstand doorbreekt en mensen in staat stelt hun bedrijf te beheren en via e-mailuitwisseling met personeel en potentiële klanten te communiceren. Hotmail hielp bij het vormgeven van de meeste ondernemingen en verhoogde de efficiëntie binnen elke organisatie. U kunt niet alleen e-mails uitwisselen met een Hotmail-account, maar u kunt ook contacten opslaan, evenementen maken en uitnodigingen versturen voor nieuwe vergaderingen en activiteiten. Individuen hebben uitstekend gebruik gemaakt van de uitnodigingstool van Hotmail om herinneringen en uitnodigingen voor vergaderingen te verzenden. Bovendien kunnen gebruikers van Hotmail-accounts, zodra een uitnodiging is gemaakt, de datum, tijd en locatie van de vergadering wijzigen. Als u een vergadering heeft gepland voor een dag die niet meer werkt voor u of uw genodigden, kunt u de vergadering opnieuw plannen door de stappen in dit artikel te volgen.

Plan eenvoudig een afspraak in op je Hotmail-account met behulp van de onderstaande stappen in dit artikel van Hotmail klantservice.

Stappen een vergadering opnieuw plannen op Hotmail

  1. Start uw favoriete webbrowser en log in op uw Hotmail-account.
  2. Navigeer naar het navigatiepaneel linksonder en klik op de optie KALENDER.
  3. Navigeer in het gedeelte Agenda naar de gebeurtenis of vergadering met behulp van het linkernavigatiemenu.
  4. Bekijk de lijst met vergaderingen, dubbelklik en open de vergadering die u opnieuw wilt plannen.
  5. Navigeer naar de START-datum en breng de nodige wijzigingen aan, of naar de EIND-datum en breng de nodige wijzigingen aan.
  6. Voer met behulp van de kalender de juiste datum in en klik vervolgens op de knop OPSLAAN.
  7. Zorg ervoor dat u de overige genodigden op de hoogte stelt van de bijgewerkte informatie, zodat zij op de hoogte zijn van de verplaatste vergadering of gebeurtenis.

Neem contact op met experts van de Hotmail bellen Nummer voor uitstekende klantenservice en verlos jezelf van de pijn van het krijgen van foutmeldingen. Onze Hotmail professionals doen er alles aan om al uw problemen tijdig op te lossen door geduldig het kernprobleem te identificeren en op te lossen, dus bel, chat of e-mail ons nu.