Heb je hulp nodig om het verloren wachtwoord van je Hotmail-account opnieuw in te stellen? Dan heb je zeker de juiste keuze gemaakt door hier te komen. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u het Hotmail-klantenservicenummer bellen. Dan zullen de hooggekwalificeerde experts u voorzien van de meest geschikte oplossingen.

Volg de onderstaande instructies om uw verloren Hotmail-wachtwoord opnieuw in te stellen met behulp van een herstel-e-mailadres of telefoonnummer op de computer:

 1. Ten eerste moet u in uw webbrowser naar https://account.live.com/resetpassword.aspx gaan.
 2. En dan moet u het e-mailadres invoeren dat u wilt herstellen; klik gewoon op de knop ‘Volgende’. U moet er nu voor zorgen dat u het e-mailadres invoert van het account dat u wilt herstellen.
 3. Vervolgens moet u op de radio-optie klikken die naast uw gewenste herstelmethode staat – u ziet een gedeeltelijk alternatief e-mailadres of telefoonnummer dat u heeft opgegeven toen u het account instelde. U hoeft alleen maar op de methode te klikken die u wilt gebruiken om het account te herstellen.
 4. U moet nu het e-mailadres of telefoonnummer invoeren en vervolgens op de knop ‘Code ophalen’ klikken.
 5. Vervolgens moet u de herstelcode ophalen; u kunt een van de volgende stappen gebruiken;
  a. E-mail – U kunt de herstelcode uit uw e-mail zelf halen als u deze optie kiest.
  b. Tekst – en als je voor deze optie hebt gekozen, ontvang je de code; het zescijferige nummer via sms.
 6. En nu moet je in het gegeven veld de herstelcode invoeren en op ‘Volgende’ klikken.
 7. Daarna moet u ook een nieuw wachtwoord invoeren in het daarvoor bestemde veld, en dan moet u ook het wachtwoord opnieuw invoeren; u moet ervoor zorgen dat beide wachtwoorden overeenkomen.
 8. Ten slotte moet u op de knop ‘Volgende’ klikken wanneer u daarom wordt gevraagd en u wordt naar de aanmeldingspagina geleid waar u zich met het nieuwe wachtwoord kunt aanmelden bij uw account.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de genoemde stappen, zou u er goed aan moeten doen om uw account weer soepel te gebruiken. Als u echter een probleem ondervindt, kunt u contact Hotmail nederland servicenummer. Dan zullen de efficiënte technici u onmiddellijk begeleiden met verdere nuttige oplossingen.