Hotmail is een van de meest gewilde e-mailservices over de hele wereld, gelanceerd door MSN en deze e-mailservice heeft een aantal aanpasbare functies, zoals verplaatsings- en aanpasbare functies, spellingcontrole, een uitgebreid foto-overdrachtapparaat, geavanceerde spambeveiliging, infectiefiltering van berichten en nog veel meer . Naast deze functies biedt deze e-mailservice u de mogelijkheid om een ​​handtekening te maken die zichtbaar is op elke verzonden e-mail en als u dat wilt, kunt u daar een foto of logo toevoegen. U kunt de handtekening ook bewerken als u dat wilt. Als je al een handtekening hebt gemaakt en deze wilt bekijken of de inhoud wilt wijzigen, kun je dit doen door naar “Algemene instellingen” van je Hotmail te gaan.

Hier is een gedetailleerde beschrijving van de stappen om uw handtekening op uw e-mailaccount te bewerken; u kunt ook hulp krijgen van het team van Hotmail Klantenservice Nederland.

Te volgen stappen:

• Eerst moet u uw pc aanzetten en ervoor zorgen dat uw pc is verbonden met internet. Open nu uw webbrowser.
• Zodra u uw webbrowser opent, gaat u naar de Hotmail-homepage en voert u daar uw gegevens in om in te loggen op uw e-mailaccount.
• Zodra u bent aangemeld bij uw e-mailaccount, klikt u op de koppelingen “inbox” om door uw inbox te navigeren.
• Ga in het volgende venster naar “Opties” in de vervolgkeuzelijst in de rechterbovenhoek van uw scherm, net onder uw naam, en klik daar op “Meer opties”, waarna u de algemene Hotmail-opties kunt bekijken.
• Ga vervolgens naar de link “Bericht en lettertypehandtekening” in het gedeelte “E-mail schrijven” van uw e-mailaccount.
• Scroll nu en ga naar de onderkant van deze pagina en daar vindt u een standaard uitgaande e-mailhandtekening van uw e-mailaccount met rich text onder “Persoonlijke handtekening”.
• Zodra u deze optie krijgt, krijgt u een optie om een ​​nieuwe handtekening toe te voegen onder deze sectie waar u de gewenste inhoud en een logo kunt toevoegen.

Met deze stappen kunt u een voorbeeld van uw handtekening van uw e-mailaccount bekijken en als het u goed lijkt, dan goed en wel en de wijzigingen opslaan. Als u daarbij problemen ondervindt, is het een verstandige optie om contact op te nemen met een expert via bellen Hotmail nummer.