Apple-telefoons hebben de iOS-software en je kunt eenvoudig een back-up maken voor je apparaat. Elke week maakt het apparaat automatisch een back-up via Wi-Fi-connectiviteit. Apple brengt jaarlijks zijn nieuwe telefoon op de markt om zijn product onder gebruikers te verspreiden. U kunt een account maken op uw Apple apparaat op Hotmail, Gmail, webmail en deze indien nodig ook verwijderen. Als je overschakelt van Android naar een appel, dan is het voor jou iets anders om het in de eerste paar dagen te bedienen, maar daarna zul je eraan gewend raken. Android en Apple hebben veel verschil in software zoals zon en maan.

Als u een hotmail-ID op uw iOS-apparaat wilt maken, is het proces niet zo moeilijk. Hotmail biedt een e-mailservice waarmee u berichten van andere gebruikers kunt verzenden en ontvangen. U kunt de back-up van uw e-mails in uw Apple-gadgets maken door eenvoudig een account toe te voegen. Hotmail biedt de service zoals One Drive, Skype en andere meer om back-ups te maken die u kunt ophalen nadat u uw gadget bent kwijtgeraakt.

Volg deze stappen en maak een account aan op je iOS-apparaat.

• Download de applicatie,
• Ga naar de instellingen op uw apparaat en zoek naar account toevoegen,
• Selecteer de categorie waarin u uw account wilt maken, zoals Hotmail, Gmail, Yahoo en etc.
• Voer nu uw id en wachtwoord in en het is klaar.

Als u nog een account wilt maken, volgt u hetzelfde proces of als u een account wilt verwijderen, volgt u de onderstaande stappen.

• Ga naar de instellingen, zoek naar Account toevoegen,
• Onderaan het scherm vind je een delete-tab, druk erop en klaar.

Als u nog steeds niet weet hoe u een account kunt toevoegen of verwijderen, kunt u ons bereiken door het nummer voor technische ondersteuning van Hotmail bellen. Onze executives begeleiden u gedurende het hele proces. We hebben het beste klantenserviceteam, die jarenlange ervaring hebben op dit technische gebied en ze zijn altijd beschikbaar om u te helpen.