Bent u op zoek naar geschikte oplossingen om met uw Hotmail-account e-mails naar verschillende accounts te kunnen verzenden? Welnu, dan kun je gemakkelijk hetzelfde gedaan krijgen zonder enige moeite, omdat je precies de perfecte plek hebt bereikt, en hier zul je niet teleurgesteld zijn met het resultaat. Desalniettemin, als je andere Hotmail-problemen hebt of gerelateerde vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met het meest getalenteerde en toegewijde team van experts van de enige echte Hotmail Bellen Nederland. U zult zelf ontdekken dat u de juiste keuze heeft gemaakt, want het team zal u niet teleurstellen met het resultaat.

U moet nu de onderstaande stappen volgen volgens de instructies om het vereiste resultaat te krijgen:

  • U moet eerst inloggen op uw e-mailaccount met Outlook Mail.
  • Vervolgens moet u het menupictogram Instellingen selecteren; je ziet het aan de rechterkant van het menu, in de vorm van een tandwiel.
  • Je moet nu naar de optie ‘Bekijk alle Outlook-instellingen’ gaan.
  • En dan moet je naar de opties ‘Mail and Forwarding’.

Opmerking: u moet ook weten dat dit gevoelige informatie is, daarom wordt u door Microsoft gevraagd om opnieuw in te loggen op uw account.

  • Hierna moet u het selectievakje ‘Doorsturen inschakelen’ selecteren.
  • En nu moet je in het veld ‘Mijn e-mail doorsturen naar’ het e-mailadres invoeren waarnaar je berichten wilt doorsturen.
  • Dan, eindelijk, hoeft u alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken en de aangebrachte wijzigingen te bevestigen.

Als u eenmaal klaar bent met de procedure, zou u hiermee tevreden moeten zijn, omdat de gegeven stappen absoluut betrouwbaar en nuttig zijn om hetzelfde met succes te doen. Maar als u problemen ondervindt tijdens het doorlopen van de stappen, moet u meteen het Hotmail-klantenservice nummer bellen. En je wordt direct geholpen door goed ervaren monteurs die je verder helpen.