Als gebruiker van Hotmail moet u regelmatig worden verwelkomd met e-mails van ongewenste en opdringerige advertentiebedrijven die zonder toestemming de malware verspreiden onder meerdere gebruikers als geheel. Een gevoel van tevredenheid krijg je wanneer je je realiseert dat je account schoon en netjes is. Het wordt in een stadium cruciaal om dergelijke berichten volledig te verwijderen en met voordeel kunt u al deze voordelen krijgen onder het meest exclusieve bereik van onze technische experts.

Hotmail Klanten Assistance helpt ongewenste berichten te blokkeren

  1. Bekijk eerst de map Spam. Het is een e-mailtoepassing waar u op Spam kunt klikken en de instellingen aan de linkerkant kunt kiezen. Het zou worden aangegeven door een vuurpictogram aan de linkerkant.
  2. Controleer of de bewaking in de instellingen is geactiveerd. Als dit niet het geval is, is er geen geïdentificeerde spam naar uw profiel verzonden.
  3. Om de verdachte berichten automatisch naar de prullenbak te sturen, zet u de beveiliging aan. Dit kan door over de opties >> geavanceerde opties te gaan.
  4. Ga in het doorverwezen venster naar de mailingopties en kies de spamlink aan de linkerkant.
  5. Ga vervolgens naar de rechterkant van de spam-instellingen en kies het automatisch verzenden van verdachte bestanden naar de spammappen. Dit kan handmatig worden toegevoegd met de knop Toevoegen. Zorg ervoor dat u de wijzigingen daar opslaat.
  6. Wanneer u de geselecteerde vakjes als spam markeert, gaat u naar de map en controleert u of er geen goede adressen naartoe worden gestuurd.

Wat te doen als er te veel goede e-mails naartoe verhuizen?

Als je nu een aantal nuttige adressen aan de map met spam hebt toegevoegd, zorg er dan voor dat je het daar verwijdert door naar de knop Verwijderen te gaan. Dit moet in hetzelfde venster onder het tabblad Toevoegen worden geplaatst.

Ik hoop dat de fout nu verholpen is. Bezoek ons ​​voor meer informatie op ons gratis Hotmail nummer en los uw probleem volledig op. We werken alle zeven dagen om de storingen van de gebruikers op de meest betrouwbare manier te verwijderen. Wij zijn u graag van dienst!