Het is een webmailservice omgedoopt tot Outlook.com die zijn gebruikers enorm heeft geholpen om te chatten, informatie te delen, bestanden bij te voegen en op de hoogte te blijven van de technologie. Het werd gekozen na zo lang zoeken en het gebruikt HTML, een opmaaktaal voor het maken van webpagina’s en het heeft een opslaglimiet van 2 MB. In het begin draaide het onder Solaris en Apache voor gratis mail- en webservices over de hele wereld. Het is populair en wordt door miljoenen mensen gebruikt om er maximaal voordeel uit te halen. In de latere jaren zag het authenticatie met Microsoft web, paspoort, instant messaging, netwerkprogramma’s en MSN-ruimten.

In de daaropvolgende jaren introduceerde het een nieuw ontwerp en gaf het zijn klanten de ervaring van Windows en kreeg het de naam Windows Live. Als u geĆÆnteresseerd bent in het bewerken van de lijst met uw favoriete contacten, kunt u hulp krijgen van Hotmail Klantenservice Nederland of hieronder kijken:

  1. Telkens wanneer u een bericht begint te schrijven, wordt de lijst met mensen in uw account weergegeven.
  2. U kunt contact opnemen met een van hen door gewoon op te tikken en hun naam te selecteren.
  3. Selectie wordt gedaan vanuit het paneel aan de linkerkant.
  4. Controleer de contacten die u wilt behouden en reinig degene waarvan u denkt dat deze niet nodig is.
  5. Kies en druk op de knop Bewerken.
  6. ‘Markeer deze specifieke naam als favoriet’-zin moet worden gebruikt voor verificatie.
  7. Sla de door u aangebrachte wijzigingen op.

Door de bestaande functies te verbeteren, breidde het zijn klanten snel uit. Het verschil is alleen dat de nieuwe gebruikers geen account met de oudere naam kunnen maken, hoewel beide gebruikers dezelfde services gebruiken. Outlook is nu de officiƫle naam van deze site, maar toch vindt u vaagheden in de aanbevolen instructies, bel het Hotmail nummer. De ervaren technici zullen ervoor zorgen dat uw probleem binnen een korte tijdspanne wordt opgelost door waarschijnlijk advies te geven dat nodig is voor uw probleem.