Hotmail is het beste e-mailplatform dat door miljoenen mensen wordt gebruikt. Hoewel het platform nu is gecombineerd met Outlook en wordt beheerd door Microsoft, zijn sommige legacy-accounts nog steeds actief. Consumenten kunnen echter af en toe problemen tegenkomen waarvoor ze geen oplossing hebben. Een zo’n probleem is het verliezen van accounttoegang vanwege vergeten wachtwoorden, die notoir moeilijk te onthouden zijn.
Als u echter toegang wilt tot uw account zonder uw toegangscode te gebruiken, kunt u altijd contact opnemen met de Hotmail-klantenservice om snel en eenvoudig toegang te krijgen tot uw account via bellen Hotmail Telefoonnummer.

ZELFHULPGIDS OM DE PROCEDURE TE VOLTOOIEN

Als je een oude Hotmail-account hebt en deze moet herstellen zonder dat je je accountwachtwoord nodig hebt, kunnen we je helpen bij het voltooien van de taak in een paar eenvoudige stappen.

EENVOUDIGE GIDS

 1. Start uw browser en ga naar de Microsoft-aanmeldingspagina.
 2. Typ het telefoon- of e-mailadres in het vereiste veld.
 3. U kunt ook uw Skype-gebruikersnaam gebruiken als u hieraan een Hotmail-account hebt gekoppeld.
 4. Selecteer “Volgende” in de lijst met opties in het menu.
 5. U wordt naar het wachtwoordinvoerscherm geleid.
 6. Nu moet u Wachtwoord vergeten selecteren.
 7. U moet zich legitimeren om te verifiƫren dat het uw account is.
 8. Geef je telefoonnummer of een extra e-mailadres op als je dat nog niet hebt gedaan.
 9. Typ in het tekstveld de verificatiecode die is afgegeven aan uw telefoonnummer of e-mailadres.
 10. Volg de bovenstaande stappen om uw Hotmail-wachtwoord eenvoudig opnieuw in te stellen.
 11. Voorheen werden er ook beveiligingsvragen gesteld om uw account te herstellen, maar deze werden geƫlimineerd omdat men dacht dat ze te eenvoudig te raden of te stelen waren.

.
AFRONDEN

Gebruikers kunnen nu hun account terugkrijgen zonder het wachtwoord in te voeren dat ze misschien zijn vergeten door de bovengenoemde aanbevelingen en richtlijnen te volgen. Als u echter nog steeds niet in staat bent om dit te doen, kunt u hulp krijgen van getrainde technische professionals die 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn om Hotmail-accountklanten te helpen met een breed scala aan problemen.

U kunt via Hotmail Contact Nummer Nederland ondersteunings medewerker om uw problemen te bespreken en onmiddellijke hulp te krijgen. U kunt via e-mail of chat contact opnemen met het ondersteuningsteam en u kunt het opgenomen gesprek van de remedie opslaan voor toekomstig gebruik.