Hotmail is de toonaangevende webmailservice ter wereld. Het werd opgericht in 1996 en sindsdien blijft het groeien en blijft het de gebruikers van dienst zijn met hun best. Nu is de naam veranderd in Outlook. Er is geen verschil tussen twee die beide worden aangeboden door Microsoft. Er is een klein verschil in functies. De gebruikers zijn vrij om iedereen te kiezen.

We kunnen ons inzetten om u de beste diensten te leveren. De gebruiker kan het probleem onder ogen zien terwijl ze hun Hotmail op de iPhone instelden. Eigenlijk neemt een iOS-platform het adres niet automatisch aan. Als je met hetzelfde wordt geconfronteerd, verwijder het dan van je telefoon en hier werkt het team van experts van Hotmail Support de punten voor hetzelfde uit.

  1. Navigeer eerst vanaf het scherm door de “Instellingen” van een applicatie op de iPhone.
  2. Klik op “Mail” en vervolgens op “Contacten” en vervolgens op “Agenda’s”. Als de gebruiker al heeft geprobeerd de app in te stellen, kunt u deze kiezen uit de verwijderde items.
  3. Selecteer nu “Account toevoegen” om het opnieuw te configureren.
  4. Kies hier de “Microsoft Exchange” als het type account.
  5. Typ nu het volledige adres van uw Hotmail-account in het daarvoor bestemde vak.
  6. Plaats vervolgens uw wachtwoord in het voorgeschreven gebied, selecteer een label voor een account en laat het veld “Domein” leeg. En kies “Volgende”, zodra u klaar bent om door te gaan.
  7. Plaats nu voor mobiele service “m.hotmail.com” en kies “Volgende”.
  8. Hier moet je even wachten, de iPhone met succes laten authenticeren, daarna de schuifregelaar van “Mail” verplaatsen en de positie “Aan” maken.

Deze punten zijn nodig om te volgen tijdens het instellen op de iPhone. Als de gebruiker ergens tussenin problemen ondervindt, kan hij contact opnemen met het team van experts van Hotmail bellen naar het gratis nummer en voor meer details bezoek. onze experts zullen je helpen met de beste oplossing.