Wil je het filter Incoming Mail in een Hotmail-account kunnen instellen en ben je daarom op zoek naar betrouwbare stappen? Nou, je zou heel blij zijn als je precies de juiste plek hebt bereikt. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u rechtstreeks het Hotmail-klantenservicenummer bellen. Dan zullen de in aanmerking komende experts in een mum van tijd helpen met het nodige.

Hieronder volgen de stappen om het filter Incoming Mail in uw Hotmail-account in te stellen:

 Allereerst moet u naar Outlook gaan en vervolgens moet u inloggen op uw Hotmail-account.
 Hierna moet u het tandwielpictogram ‘Instellingen’ in de rechterbovenhoek van het venster selecteren en vervolgens de optie ‘Alle Outlook-instellingen weergeven’ onder aan het paneel Instellingen kiezen.
 U moet nu de optie ‘Mail’ in het linkerdeelvenster selecteren en vervolgens de optie ‘Regels’ kiezen.
 Vervolgens moet u de knop ‘Nieuwe regel toevoegen’ selecteren.
 En nu moet u een naam voor de nieuwe regel invoeren, zoals de naam van de map waarin u berichten wilt opslaan die aan de voorwaarden voldoen.
 Je moet nu een voorwaarde selecteren zoals ‘van of onderwerp omvat’. En dan moet u de details van de voorwaarde invoeren, zoals de naam van de afzender of het woord in het onderwerp waarop u berichten wilt filteren. En nu kunt u doorgaan en aanvullende voorwaarden toevoegen door op de knop ‘Een voorwaarde toevoegen’ te klikken.
 En dan moet je in de lijst ‘Een actie toevoegen’ de knop ‘Verplaatsen naar’ kiezen en ook de map kiezen waar je de gefilterde berichten wilt opslaan.
 Ten slotte moet u het selectievakje ‘Stop met verwerken van meer regels’ selecteren. En dan hoeft u alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren om uw regel te maken en de e-mailberichten te filteren.

Als u klaar bent met het doorlopen van de stappen, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde gemakkelijk te beheren. Als u echter problemen ondervindt, kunt u altijd contact Hotmail nummer. De technici zijn dan direct beschikbaar om u verder te begeleiden.