Omgedoopt tot outlook.com, is een webmailservice die voor veel gebruikers over de hele wereld effectief en nuttig blijkt te zijn. Het biedt de klanten een breed scala aan functies en vele toepassingen die nuttig zijn. Het maakt gebruik van de technieken van Ajax-programmering en ondersteunt de nieuwste versies van browsers zoals IE, Firefox, Safari en Google Chrome. Het heeft zelfs de capaciteit om door de pagina te navigeren zonder de muis te gebruiken en heeft de mogelijkheid om de berichten van de gebruikers te doorzoeken.

Iedereen wil lange chats hebben met zijn vrienden en Hotmail biedt je die functie voor communicatie. Er zijn veel webservices die u die mogelijkheid bieden, maar dit staat bovenaan alle andere. Het heeft een verbeterd kenmerk dat alle e-mails van de vorige dag verzamelt en u in een goede opstelling laat zien. De gebruiker krijgt de gedetailleerde beschrijving van de chat samen met de tijdstippen van de dag vóór de huidige. De berichten zijn niet verspreid, het zal belangrijke e-mails samenwerken en zelfs als u die taak niet doet, doet Hotmail Telefoonnummer het voor u. Dus in plaats van naar elk bericht te zoeken, hoeft u alleen de functie ‘groeperen op gesprek’ in dit account in te schakelen. Berichten uit de inbox, verzonden items, archief en uit andere mappen worden samen weergegeven en vervolgens kunt u ze naar wens ordenen. Laten we eens kijken hoe we dit kenmerk kunnen inschakelen:

  1. Bezoek uw account van Outlook.
  2. Open het tabblad Weergave in het lint van het Outlook-venster.
  3. Zorg er hierbij voor dat uw berichten zijn geverifieerd om ze als conversatie weer te geven.
  4. Het is jouw keuze om e-mails van de recente map of alle berichten samen te zien.
  5. Om de huidige map te zien, tikt u op de mapoptie in berichten weergeven die zijn geconfigureerd via chat.
  6. Tik op ‘alle’ als je alle e-mails bij elkaar wilt zien.

Dit zal u helpen om de relevante te bekijken die u eist. Rust, je hebt de mogelijkheid om hulp te krijgen van het Hotmail nummer, als je dit niet precies vindt. De gekwalificeerde technici zijn er om u op een meer levendige manier te adviseren, waardoor uw vragen worden gewist en u probleemloos kunt werken.