Hotmail is een bekend e-mailplatform van Microsoft. Maar soms kunt u regelmatig berichten van een bepaalde gebruiker ontvangen. Het voelt wel vervelend, maar je hoeft je geen zorgen te maken. U kunt ongewenste e-mails op Hotmail blokkeren. Neem contact op met de technische experts van Hotmail. De techneuten zijn op alle werk- en niet-werkdagen beschikbaar om te reageren op de vragen van de klant. De ondersteuningsprofessionals hebben expertise in het oplossen van alle gerelateerde fouten.

Met technische experts van Hotmail vindt u de beste ondersteuningsservice. Bel daarom met Hotmail Klantenservice telefoonnummer en krijg direct telefonische oplossingen. Dankzij toewijding en eed om de problemen van klanten op te lossen, hebben de technici zoveel tevreden klanten gekregen die alleen bij hen komen als ze dezelfde fout opnieuw tegenkomen.

Hieronder volgen enkele stappen voor probleemoplossing om ongewenste e-mails op Hotmail zo effectief mogelijk te blokkeren:

Hoewel er verschillende manieren zijn om ongewenste e-mails te blokkeren, is het blokkeren van een specifiek e-mailadres van een afzender die u ongewenste e-mails blijft sturen de beste optie, zoals aangegeven via de volgende stappen:

• Ga naar uw Postvak IN en klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek.

• Selecteer “Meer e-mailinstellingen”.

• Tik op veilige en beperkte afzenders “onder ‘Ongewenste e-mail voorkomen’.

• Kies vervolgens voor ‘Beperkte afzenders’.

• Vul het e-mailadres in in het Geblokkeerde ‘E-mailadres Box’. Klik op ”Toevoegen aan lijst ”.

De bovengenoemde procedures moeten hebben voldaan aan uw vraag over het blokkeren van e-mails op Hotmail. Voor verdere tips. Bel Hotmail telefoonnummer. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn redelijke serviceplannen, 24*7 ondersteuning, ervaren technici die snelle oplossingen bieden. De professionals die ondersteuning bieden, zorgen er ook voor dat ze de cliënten geen onaangename situaties bezorgen. De experts gebruiken hun ervaring bij het oplossen van de problemen. De klantenservice blijft 24 * 7 actief en biedt ondersteuning om elke dag en elk uur te helpen. U kunt ook meerdere keren om de oplossing vragen en de experts helpen u graag verder.